Verstappen ging wakeboarden | Achter de boot met Max

Verstappen vond in de voorbereiding op de race in Italië (Monza, F1 circuit) een nieuwe adrenaline kick, lekker achter de boot hangen. “Opwindend en leuk en bovendien een geweldige krachttraining voor de armen” vertelde Max ons. Je knalt met ongeveer 50 Km/uur achter een boot. Vallen is hard wanneer je trucjes doet en over de wake (golf) gaat. Echter echte blessures houd je er niet aan over.

Verstappen ging wakeboarden

In de telegaaf  noemde het waterskieen, echter Verstappen ging wakeboarden. Waterskieen is op 2 skies en wakeboarden is op een soort van snowboard. Wakeboarden is waterskieen maar dan op water. Je kan ook nog wakeboarden maar dan achter de kabel.

We denken dat Max dit ook heel leuk zal vinden. Op een kabelpark zijn echter vele obstakels die wel voor een extra kick kunnen zorgen. Echter we weten niet of hij dit wel zou mogen van Jos. Blessures liggen om de hoek. Vallen op het water is anders dan op een obstakel. Niet dat water geen pijn doet ik heb wel eens gehad dat ik dacht dat ik al mijn tanden kwijt was, zo hard ging het. Water is dan net een betonnen muur waar je tegen op knalt.

Wakeboarden is een extreem sport en overmoed ligt op de loer. Wanneer je denkt dat je lekker gaat, gaat het mis…

Een van de volgde races is Max in Singapore. We nodigen Max dan ook uit om naar een van de mooiste wakeparken van Azie te komen. Namelijk Thai Wake park, je kan ons vinden in Bangkok, Thailand. Niets is lekker dan tot rust te komen tussen wakeboarders. Het hotel is gevestigd op het terrein dus je kan je volledig concentreren op wakeboarden. Ik de avond laat ik je vader Bangkok zien wanneer jij je batterij weer aan het opladen bent voor de volgende dag.

Verstappen ging wakeboarden

 

No Comments

    Leave a reply