Wakeboard bagage | Vliegen met je wakeboard

 

wakeboard bagage

Wakeboard Golf Bagage

 

 

Wanneer je wil gaan reizen naar het buitenland met je wakeboard gelden bij de luchtvaartmaatschappijen verschillende regels. Alle airline hebben weer andere voorwaarde. Bij sommige is het vliegen met een golftas zelfs gratis of voordeliger.

 

Hiervoor zijn speciale wakeboard golftassen gemaakt waar je dan je wakeboard gear kan in doen. Het ziet er dan uit als een golft beschermtas. Dit kan handig zijn.

 

 

 

Wakeboard bagage bij verschillende airline

wakeboard bagage

Bij transavia kan je je surfplank, kite, wakeboard of deltavlieger online boeken bij het boeken van uw reis aanmelden of daarna via Mijn Transavia of ons call centre.

Wanneer je via een reisorganisatie hebt geboekt, meld het verzoek dan bij de reisorganisatie of vanaf 3 weken tot 48 uur voor vertrek van uw heenvlucht via Mijn Transavia. Omdat er slechts een beperkt aantal meekan, adviseren wij u om uw surfplank, kite, wakeboard of deltavlieger bij boeking aan uw reisorganisatie te melden.

Heb je via transavia.com Groups&Incentives geboekt, dan kan je de surfplank, kite, wakeboard of deltavlieger aanmelden via groepen@transavia.com.

wakebaord bagage

 

wakeboard bagage

Als ze hier niet in trappen, een echte Golftas

Voorwaarden Daarnaast gelden de volgende voorwaarden:

  • Mast + plank of buizenframe (deltavlieger) mogen een maximale lengte van 3,60 meter hebben.
  • Als uw surfplank/wakeboard en dergelijke verpakt is in een zak, mag u hier geen andere spullen bij doen. Uw bagage wordt anders (mogelijk) geweigerd door de luchthavenbeveiliging.

Bij transavia.com boekt je bijzondere bagage gemakkelijk en voordelig bij. Tijdens het boeken kunt je direct kiezen wat voor bijzondere bagage u mee wilt nemen. Het is ook mogelijk om bijzondere bagage ná het boeken bij te kopen.

De golf truc kan hier worden toegepast. Een golftas kost 25 euro per vlucht, scheelt 2 x 15 euro, misschien niet het risico waard, echter we blijven Nederlanders!!!!!

 

wakeboard bagage

Welke wakeboard-bestemming heb je op het oog? Het is inderdaad mogelijk om een wakeboard mee te nemen. Als je uitrusting binnen de toegestane afmetingen valt (158cm l+b+h en max 23kg), mag je je wakeboard meenemen in plaats van een koffer. Als het daarbuiten valt, zullen de regels van speciale bagage gelden.

Op dit moment hebben wakeboards nog geen categorie toegewezen gekregen. Daarom vallen ze op dit moment onder de regeling voor Speciale Bagage. Dat houdt in dat je gewoon een extra koffer kunt boeken voor je board als deze onder de eerder genoemde afmetingen valt.

Mocht jouw stuk groter of zwaarder zijn, dan moet er even een reservering gemaakt worden bij ons. Hier komen ook extra kosten bij kijken, maar deze verschillen per bestemming.

Daarom willen wij passagiers altijd aanraden om ten minste 48 uur voor vertrek contact met ons te zoeken, zodat wij de aanvraag nog kunnen doorsturen naar onze afdeling Special Reservations voor goedkeuring.

Voor golf uitrusting gelden hier dezelfde regelingen. Reist je naar de USA dan mag je twee koffers meenemen en dat kan dus relaxed zijn!!!

 

eva air logo

Eva air is een airline die veel op Azie vliegt. Doorgaans zijn hebben zij goede deals en het is een van mijn favoriete airlines om mee te vliegen. Hun website is daarentegen zeer slecht en dan zeg ik het netjes. Geen duidelijke info aanwezig. Ik heb dus gebeld en dit zijn de kosten mocht je een wakeboard op je reis naar Azie mee willen nemen.

 

 

 

 

wakeboard bagage

Verschillende Wakeboard bagage Golftassen

 

—————————————————————Meer airlines zullen volgen!!!!——————————————–

Als laatst tip zou ik graag willen aangeven dat het verstandig is wanneer je veel reist en veel een VPN dienst aan te schaffen (Wat is VPN). Veel al zal je gebruik maken van onbekende wifi netwerken tijdens je reizen en het begint allemaal al op Schiphol. Wees dus verstandig en sluit er eentje af voordat je op vakantie gaat. Een van de voordelen zal tevens zijn  dat je gewoon Nederlandse televisie kan blijven volgen omdat een VPN dienst je toegang zal geven to sites die voorheen geblokkeerd waren.

 

No Comments

    Leave a reply