Beweegbare vinnen | Obstacle Lift Fin Technology (OLT) van CTRL

mijn wakeboard VOET

CTRL heeft een nieuw interessante nieuwe technologie geïntroduceerd beweegbare vinnen of misschien beter gezegd inklapbare vinnen. De mensen van CTRL zeggen dat je nu het beste hebt van twee werelden.

Beweegbare vinnen

Wat een uitvinding van boardmaker CTRL, beweegbare vinnen of niet?  CTRL maakt sowieso mooie planken daar zal het niet per se aan liggen maar hoe is het? Wanneer je een obstakel overgaat zullen de beweegbare vinnen inklappen en zal je geen hinder van de vinnen ondervinden.

Eenmaal weer op het water klappen de beweegbare vinnen weer terug. Je zal dan alle voordelen weer hebben van vinnen onder je plank een van de belangrijkste is natuurlijk stabiliteit.

 

2014 CTRL The Hustle Wakeboard – O.L.T. EditionBeweegbare vinnen

Ik had de mogelijkheid dit board met beweegbare vinnen uit te proberen. Het board is flexibel en toe press of tail press is een fluitje van een cent. Best wel uitzonderlijk voor een board dat geschikt is voor de kabel als achter de boot……

Dit komt door de combinatie waarvan het bord is gemaakt namelijk van hout en schuim. Je merk duidelijk dat er vinnen zijn, echter dit neemt de speelsheid op het water weg.

Bij het oefen van een 360 op het water lukt wel maar je merkt de vinnen wel degelijk ook al zijn het bewegende vinnen….. Ben je eenmaal op obstakels is het net alsof je geen vinnen hebt.

Mijn mening is dan ook dat het een goed board is voor de combi rider achter de boot of kabelpark. Echter voor de gevorderde wakeboard rider zou ik toch een CTRL board uitkiezen zonder deze gadget.

Mijn voorkeur gaat uit naar een board speciaal voor de kabel of voor de boot een board wat er tussen in zit is echt heeft gewoon zijn nadelen. De vraag is kan je hiermee leven en past het bij de manier hoe jij met je wakeboarden bezig bent.

Ik heb het board gevonden voor een zeer mooie prijs omdat het een model uit 2014 is. Dit moet echter niet uitmaken het is een mooie plank die niet veel verschilt van de versie 2015. Beide heb ik ervaren en kijkende naar de portemonnee kies ik dan toch echt voor 2014.

Beweegbare vinnen

Beweegbare vinnen | Obstacle Lift Fin Technology (OLT) van CTRL

CTRL heeft een nieuw interessante nieuwe technologie geïntroduceerd beweegbare vinnen of misschien beter gezegd ...

8.4

€389,95 €529,95

Lees de review

 

mijn wakeboard VOET

2014 CTRL The Hustle Wakeboard - O.L.T. Edition

Het unieke aan dit board is de of zijn de inklapbare vinnen. De prijs is ook leuk en een model van 2014 hoeft echt die technologisch oud te zijn.

€389,95 €529,95

CTRL heeft een nieuw interessante nieuwe technologie geïntroduceerd beweegbare vinnen of misschien beter gezegd inklapbare vinnen. De mensen van CTRL zeggen dat je nu het beste hebt van twee werelden. Beweegbare vinnen Wat een uitvinding van boardmaker CTRL, beweegbare vinnen of niet?  CTRL maakt sowieso mooie planken daar zal het niet per se aan liggen maar hoe is het? Wanneer je een obstakel overgaat zullen de beweegbare vinnen inklappen en zal je geen hinder van de vinnen ...
8.4 Total Score
2014 CTRL The Hustle Wakeboard - O.L.T. Edition

Een board voor zowel achter de boot als in het kabelpark. Echter het uniek van de CTRL zijn de beweegbare vinnen oftewel de inklapbare vinnen

Stabiliteit en balans
9.5
Feedback van de board
9
Prijs (2014 waarom een nieuw model)
9
Design
8
Energie: hoe makkelijk komt het board uit het water
7.5
Geschikt voor kabelbaan/park
8
Achter de boot
8
User Rating: Be the first one!
No Comments

    Leave a reply