Ronix One Boots| Een van de beste bindingen op de markt

2015 Ronix One Boots

Ronix One Boots “Nuclear Yellow” zijn naar mijn mening een van de beste bindingen op de markt (verkrijgbaar in de volgende kleuren: Nuclear Yellow/Red/White). Dit is gebaseerd op de afwerking en materiaal keuze van Ronix voor deze bindingen.

Eigenlijk kan ik beter zeggen dat al de binding van Ronix zijn van hoge kwaliteit zijn. Je zal je keuze dus moeten maken op uiterlijk en pasvorm.

2015 Ronix One BootsRonix One Boots

Het uiterlijk is altijd super belangrijk anders dan met een mooie vrouw kan je bij “materieel zaken” niet spreken over innerlijk schoonheid. We zullen dus moeten gaan voor het uiterlijk en de pasvorm. Beide punten zijn persoonlijk.

Over het uiterlijk zal ik niets zeggen behalve lekker “geil”. De pasvorm van de Ronix One Boots is een stevige hoge fit rondom de enkel. Voor mij een super belangrijk punt omdat ik zwakke enkels heb. Springen, landingen het is een lust met deze schoen!!!

In de schoen kan met doormiddel van hele lucht (thuis met een föhn) de binnenkant vormen naar je voet (zgn. standard for custom moldable footwear).

We hebben het hierover een schoen van 2015…. daar merk je helemaal niets van. Vorig jaar waren ze echt een rip uit je lijf nu is dit toch een hele mooie aanbieding!!!

 2015 Ronix One Boots

Hierdoor heb ik de text van de Ronix site gekopieerd. Ik heb niet vertaald naar Nederlands omdat het denk ik wel duidelijk is wat de product specificaties zijn.

2015 Ronix One Boots

2015 Ronix One Boots Nuclear Yellow

A perfect blend of support and mobility for a ride at the park or a day behind the boat. Danny Harf’s time tested, iconic boot is now built on our innovative new Brainframe. Unbelievable heat molded fit, lined with asymmetrical medium density support.

Features:
• Brainframe Technologies – a footwear breakthrough in fit, function, and interchangeability
• Intuition + liners – the standard for custom moldable footwear
• Asymmetrical medium density liner blends mobility and precision board control in a high top cut
• Front end perforation increases comfort and contact
• Made around our Perfect Lasts – the foundation to our acclaimed fit
• Footbed Feel #3
• Feetbelts – retain ankle and heel with a conforming independent wrap
• Double Stuff Footbeds – self-aligns to your natural foot canting
• Rad Foam – built into the heel area for those big landings
• Articulating cuff – the boot flexes with the rider without boot distortion
• Stitched reinforcing in the heel area eliminates delamination
• Danny Harf signature boot

 

Bekijk de aanbieding van Ronix One Boots “Nuclear Yellow” !!!

2015 Ronix One Boots Nuclear Yellow

Een zeer comfortabel binding van hoge kwaliteit

349,95 499,99

Ronix One Boots "Nuclear Yellow" zijn naar mijn mening een van de beste bindingen op de markt (verkrijgbaar in de volgende kleuren: Nuclear Yellow/Red/White). Dit is gebaseerd op de afwerking en materiaal keuze van Ronix voor deze bindingen. Eigenlijk kan ik beter zeggen dat al de binding van Ronix zijn van hoge kwaliteit zijn. Je zal je keuze dus moeten maken op uiterlijk en pasvorm. Ronix One Boots Het uiterlijk is altijd super belangrijk anders dan met een mooie vrouw kan je bij ...
User Rating: Be the first one!
No Comments

    Leave a reply