Ronix Frank Boot | Wakeboard binding

mijnwakeboard logo

Ronix Frank Boot | Wakeboard binding2016 Ronix Frank Boot

Ronix heeft een paar zeer goede schoenen op de markt gebracht. Ze kunnen net als in 2015 gevormd worden naar je voet om zo de meest ideale pasvorm te creëren. De combinatie van zeer hoogwaardige product keuze maakt het een uniek product op de markt.

Het wakeboarden met deze schoen aan je voet is een plezier  wat maar weinig concurrenten kunnen nabootsen.

De schoen is opgebouwd uit verschillende onderdelen zogenaamde brain frame. Het wakeboarden met deze schoen is ook een plezier. Goede demping en het contact board water is goed.

Het is een product wat lang mee gaat. Ik heb ze nog niet zolang maar slijtage zie je eigenlijk niet en ze worden toch wel 3-4 keer per week gebruik onder ultieme klimaat omstandigheden.

 

 

Ronix Frank Boot | Wakeboard binding+KEY FEATURES : Ronix Frank Boot

-BRAINFRAME TECHNOLOGY

-INTUITION + LINER

-NEW LACE LOCK

-A BILL & FRANK Masterpiece

 

Gezondheidsvoordelen van Wakeboarden

Frank Boot Ronix

€519

2016 Ronix Frank Boot Ronix heeft een paar zeer goede schoenen op de markt gebracht. Ze kunnen net als in 2015 gevormd worden naar je voet om zo de meest ideale pasvorm te creëren. De combinatie van zeer hoogwaardige product keuze maakt het een uniek product op de markt. Het wakeboarden met deze schoen aan je voet is een plezier  wat maar weinig concurrenten kunnen nabootsen. De schoen is opgebouwd uit verschillende onderdelen zogenaamde brain frame. Het wakeboarden met deze schoen is ...
9 Total Score
Ronix Frank Boot

Zeer plezierige schoen voor zowel achter de boot of Kabel. Gemaakt van hoogwaardige materialen welke de levensduur zeker zullen verlengen. De Ronix Frank Boot is daarom zeker een aanrader voor zowel de beginnende als de gevorderde wakeboarder

User Rating: Be the first one!

No Comments

    Leave a reply