TWP | Thai Wake Park, Bangkok

TWP, Thai Wake Park is een kabelpark in de omgeving van Bangkok. Het moet gezegd worden een van de leukste en mooie parken van Bangkok. Het park is gebouwd in een rijstveld. Het park bezit over uitstekende faciliteiten waaronder een hotel op het eigen terrein.

TWP-Thai Wake Park

Voor mensen op zoek naar een plek om te verblijven terwijl u geniet van uw rit op een wakeboard of een wakeskate, kom dan naar Hotel Ride’n Lazy in Thai Wake Park. Dit hotel is perfect gelegen op de beste kabel wake park in Azië.

Ridders zullen veel uitdaging vinden in elke kicker op het water. Alle Kickers (obstakels) zijn voor zowel ervaren en onervaren rider, wakeboarder, en wakeskater. Volop mogelijkheden om je vaardigheden te verbeteren en het maakt niet uit of je wakeboard of wakeskate.

Het park beschikt over uitstekende wakeboard faciliteiten waaronder een 5 punts kabel met 14 obstakels (tegen de klok in), 2 x 2.0 kabel, hotel Ride’n Lazy, restaurant & cafe en wakeboardshop.

Ik moet wel kwijt dat wanneer je hier komt om te wakeboarden het een ideale locatie is en neem je alles op de koop toe. Wanneer je komt om maar 1 nachtje te slapen en je hebt niets met wakeboarden dan is het een niet zo’n goede keuze.

Locatie TWP

Het park bevindt zich op een 1 uur rijden van het centrum. Het is dus wat ver om elke dag Bangkok  in te gaan wanneer je concreet iets van de stad zou willen zien. Er zijn wel altijd taxi op het terrein aanwezig dus wanneer je er toch erop uit zou willen kan dit.

Het is dus een ideale lokatie om je puur bezig te houden met wakeboarden zoals ik eerder al melden.

Hotel Ride’n Lazy

Het hotel is een zogenaamde 3 ster hotel. Het is ongeveer 5 jaar oud. Er zijn twee klasse kamers beide zijn netjes.

Gratis Wi-Fi is beschikbaar in alle kamers, en er is een restaurant & cafe, conciërge en luchthaventransfer wordt geboden. Na een dag van rijden, kunt ook nog ’s avonds de baan op wanneer je dat zou willen. De lichten blijven t/m 22:30 hrs aan door de week en in het weekend tot middennacht.

 

twp facilities

mijn wakeboard VOET

TWP- Thai Wake Park

Een van de mooiste en veelzijdige kabelparken van Thailand

TWP, Thai Wake Park is een kabelpark in de omgeving van Bangkok. Het moet gezegd worden een van de leukste en mooie parken van Bangkok. Het park is gebouwd in een rijstveld. Het park bezit over uitstekende faciliteiten waaronder een hotel op het eigen terrein. TWP-Thai Wake Park Voor mensen op zoek naar een plek om te verblijven terwijl u geniet van uw rit op een wakeboard of een wakeskate, kom dan naar Hotel Ride'n Lazy in Thai Wake Park. Dit hotel is perfect gelegen op de beste ...
8.4 Total Score

Wakepark obstakels
9.5
Algemene faciliteiten
9
Hotel
7
Bereikbaarheid
6
kabel 5 punts
9.5
2.0 Kabel
9.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

    Leave a reply