Wakeboarden Friesland | Achter boot

Wakeboarden Friesland kan in deze provincie nu niet alleen maar achter de boot maar er is nu ook een kabelbaan in Sneek. Wakeboarden gebeurt dan op de waterski-zone op het Heegermeer, Tjeukemeer of de Fluessen. Dit zijn zeer mooi locaties waar het wakeboarden geen probleem moet zijn.

Wakeboarden Friesland achter de boot

Bij deze wakeboard gasten kun je een keer komen skiën of wakeboarden in de provincie Friesland (Fryslân). Wakeboarden in Friesland is dus geen probleem en een leuke ervaring achter een boot. Woon je dus in Friesland is dus dus je enige mogelijkheid. Achter de boot de boot is leuk maar wel duur,  achter de kabel is anders dan de boot maar zeker net zo leuk of leuker. Achter de boot is zeker de moeite waard om te proberen. Veel plezier!!

TIP:

Mocht je een keer gaan proberen achter de boot houd er wel rekening mee dat je board finnen moet hebben. Het wordt anders best lastig, zonder. Het is wel te doen hoor maar met vinnen is gewoon leuker. Je bent veel stabieler!! Als je je ook nog hierover zorgen moet gaan maken, de start is al lastig genoeg.

Achter de boot

 

Vereniging

 

De kabelbaan “Waterskibaan Sneek”

Achter de boot skiën is duur en dan is natuurlijk het alternatief, de kabelbaan. De waterskibaan ligt midden in het watersporthart van Friesland. De locatie is gemakkelijk te komen en er is ruimte genoeg om lekker rondjes te maken op het water. Super leuk om vrienden mee te nemen die dan op het terras kunnen genieten van het spektakel met een drankje en hapje.

Kom langs en check it out: Waterskibaan Sneek

 

Wakeboarden Friesland

No Comments

    Leave a reply