Wakeboarden in Drenthe | Achter boot of kabel

Wanneer men wil Wakeboarden in Drenthe zijn er 2  locaties waar men kan wakeboarden achter de kabel.

Wakeboarden in Drenthe

In een natuur- en recreatiegebied aan de rand van Erm, een klein dorp bij Emmen, ligt Ermerstrand. Ons park heeft een oppervlakte van 80 hectare waarvan ongeveer de helft water is. Alle faciliteiten zijn rond onze recreatieplas gebouwd en bezoekers hebben dan ook overal uitzicht op het water. Op Ermerstrand is altijd iets te beleven, maar door de ruime opzet van het park is het ook de ideale plek om volledig tot rust te komen.

  • Ermerstrand W2O is onderdeel van Ermerstrand, een recreatiegebied vlak naast Emmen. Het Wakeboarden in Drenthe gebeurt hier. Je kan er  waterskiën en wakeboarden. Het is tevens de beste locatie in Drenthe, aangezien er maar 1 is !!!!! Wanneer u meer informatie wilt hebben of een clinic wilt reserveren kunt u mailen naar outdoor@ermerstrand.nl of bellen naar 0591 564014.

 Vereniging

  • Wsv De Wetset NVB2 – De Wetset was opgericht op 2 juli 1997. Een groep enthousiaste jongeren besloot om een vereniging op te richten genaamd De Wetset NVB². Het accent lag in de eerste plaats op het waterskiën en in de tweede plaats op de innerlijke mens.Daarom de letters NVB² wat zoveel betekent als Nat van Buut’n, Nat van Bin’n. Vrij vertaald betekend dit dat we waterskiën als hobby/sport hebben maar dat we gezelligheidook hoog in het vaandel staat. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen zijn… Nee, das de verkeerde uitdrukking. “De ski hoeft niet altijd in het water te liggen”. klinktbeter……..

 

Drenthe

No Comments

    Leave a reply